2 siječnja, 2023
- 30 travnja, 2023

Žaruljica kulture na Savici

Projekt "Žaruljica kulture na Savici" Udruge Žaruljica i KGZ - Knjižnice Savica - spoj likovnosti, kazališta, glazbe, književnosti i ekologije

BESPLATAN ULAZ NA SVA DOGAĐANJA

Projekt Žaruljica kulture na Savici obuhvaća 20-ak različitih aktivnosti za sve dobne skupine, od predškolaca do umirovljenika, likovnog, literarnog, kazališnog, glazbenog izričaja te održivog razvoja.

Kazališne predstave, ulični performansi, koncerti, izložbe likovnih umjetnika, susreti s književnicima te likovne, glazbene, literarne, dramske i plesne radionice održavat će se na otvorenom – u parku i na platoima te u prostorijama Mjesnog odbora i Knjižnice Savica. Tulum razmjene odjeće, kreativno recikliranje, radionice kuhanja te razmjena sjemena – socio-kulturne su aktivnosti kojima želimo doprinijeti zelenoj preobrazbi našeg kvarta.

Kroz suradnju Udruge Žaruljica i KGZ- Knjižnice Savica okupit će se više od 30-ak slobodnih umjetnika, umjetničkih organizacija i kreativaca koji će izvesti svoje programe kulture i umjetnosti te pozvati stanovnike Savice da im se pridruže u izražavanju vlastite kreativnosti te aktivnom sudjelovanju u kreiranju programa kulture za svoj kvart. Želja nam je ovim programom istražiti održivi model organiziranja programa kulture na kvartovskoj razini, te uključiti stanovnike u njegovo osmišljavanje i realizaciju.

GalerijA fotografija

Mediji o projektu

24 sata - Manje trošite i smanjite otpad: Pretvorite kišobran u novčanik, pamučnu majicu u jastučnicu...

Manje trošite i smanjite otpad: Pretvorite kišobran u novčanik, pamučnu majicu u jastučnicu…

26 siječnja, 2023.

Sponzori

Grad Zagreb

Medijski pokroviteljI

24 sata
24 sata