Realiziran

ČIST ko MOLAT

Ekološke aktivnosti izviđača na Molatu 2023.

Ponovno izviđački odredi u Zapuntelu, otok Molat! Udruga izviđača Zarus https://www.facebook.com/zaruszadar/?locale=hr_HR Odred Izviđača Sljeme https://www.facebook.com/oi.sljeme?locale=hr_HR

ČIST ko MOLAT Read More »

Zapuntel 2023. – Koja je tvoja priča?

Knjižnica Zapuntel

Obnavljanje postojeće male knjižnice u Zapuntelu na otoku Molatu. Uz darivanje knjiga projekt obuhvaća i prikupljanje priča otočana koje bi se na radionici kreativnog pisanja skupile i stavile na papir, i izdale u vlastitoj nakladi. Važnost ovog projekta je inkluzija starijeg stanovništva otoka. Radionica kreativnog pisanja bila bi jedna od aktivnosti višednevnog boravka izviđača na

Zapuntel 2023. – Koja je tvoja priča? Read More »

Žaruljica kulture na Savici